вівторок, 17 листопада 2015 р.

Бібліотека+студент=успіх, або 5 доказів на користь бібліотеки

17 листопада - Міжнародний день студентів. Вітаємо усіх нинішніх, колишніх і майбутніх студентів зі святом. Пропонуємо 5 аргументів того, що формула "бібліотека + студент завжди дорівнює успіх" - дієва!
Отже, аргумент №1. Бібліотека - це можливість за 3 копійки в день (гривня на місяць і 12 гривень на рік) отримати освіту.
Аргумент №2. В бібліотеці є можливість розвивати творчі здібності на численних майстер-класах, акціях та інших велелюдних заходах. До речі, в бібліотеці теж проводяться сучасні фотосесії.
Аргумент №3. Участь в заходах можна брати разом з друзями. І відкриємо таємницю, кохання теж можна знайти в бібліотеці.


Аргумент №4. В читальних залах тепло, затишно і зручно, одним словом - комфортно.

І врешті - аргумент №5. Наш фонд складає майже 800 тисяч документів, а розумні книги - це східці до успішної кар'єри.

Отже, чекаємо вас в Кіровограді, на вул. Великій Перспективній, 24. Доповнення в коментарях щодо збільшення кількості аргументів тільки вітається.

Світлана Приймак, заввідділом соціокультурної діяльності.

PS. Сьогодні зранку, одразу після того як інформація з'явилася в соцмережах, користувач написав таке, цитую дослівно "Олексій Чемерис Щиро дякую вам! Свою освіту я закінчив у вашому читальному залі природничих наук. Тому що після трьох років денного навчання і чотирьох років перерви два роки надолужував екстерном. Необхідні книжки завжди були. Тепло, світло і тихо. Бажаю наснаги!"

Немає коментарів:

Дописати коментар