середу, 3 квітня 2013 р.

Бібліотечний флеш-моб до Міжнародного дня сміху


1 квітня – Міжнародний день сміху, навіть малі діти знають, що в цей день можна потрапити на гачок якогось жартівника. Попри всі стереотипи працівники бібліотеки теж не позбавлені почуття гумору, а отже не могли пропустити таку нагоду, і з задоволенням пожартували на площі С.Кірова.
Працівниками бібліотеки був підготовлений та проведений п’ятихвилинний флеш-моб, метою якого було вкотре привернути увагу мешканців міста до книги, але цього разу в жартівливій формі.
На площі стояв чудернацький чоловік з парасолькою та книгою в руці – він читав. В цей час кожен бажаючий міг линути на нього склянку води, зацікавлених було чимало. Та незважаючи на воду, що лилася на нього з гори та справжній дощ, що накрапував того дня ніщо не могло відірвати його погляд від цікавої книги. Флеш-моб – це message, яскраве та важливе повідомлення для людей. Сподіваємось, що всі перехожі, яким довелося побачити це дійство замислились над тим, що книга завжди лишатиметься актуальною, цікавою, корисною та доступною.
Відділ соціокультурної діяльності

2 коментарі: