пʼятницю, 15 березня 2013 р.

10 непотрібних речей (Частина 2)




У відділі документів із економічних,
технічних та природничих наук
 дарують "друге життя" старим речам
6 непотрібна річ – старі глянцеві журнали. Ви купили їх кілька років тому, читали вряди-годи, цікаві статті вже повирізали, а викинути все одно шкода – там такі яскраві картинки! Декупаж надасть нового життя старим журналам. Всі ці яскраві малюнки можна використати для оздоблення посуду, скарбнички чи навіть виконати у цій техніці картину. Вдало поєднуючи картинки,  наклеюють їх на площину, покривають лаком, і це вже не просто тарілка, а справжній витвір мистецтва.
Яскраве чудо з відділу документів
 із економічних, технічних та
 природничих наук
7 непотрібна річ – обгортки з цукерок, кольорові серветки, фатін та кольорова фольга з зів’ялого букету, це саме те, що нам потрібно для виготовлення топіаріїв – маленьких дерев щастя, а ще треба не забути додати трішки фантазії.
У відділі мистецтв картини
оживають
8 непотрібна річ – засушені листочки. Творчістю займатися ніколи, роботи повно! Але як побачиш на деревах цю гаму кольорів – одразу вирішуєш відкласти всі справи і зайнятися створенням листівок у старовинній східній техніці осибама. Приносиш листочки додому, старанно висушуєш у якійсь старенькій книжечці. Але поки вони висохнуть, вже інша робота з’явилася. Ці листочки ви зберігали недаремно, з них можна виготовляти чудові картини, вітальні листівки.
Трішки фантазії, жменька гудзиків
і картина готова
9 непотрібна річ – гудзики.  Є така традиція - перед тим, як викинути стару кофтину, треба відрізати від неї гудзики!  Час минає, і гудзиків стає все більше і більше. Це чудовий матеріал для браслетів, нашивок на заколки для волосся, вони згодяться на очиці для звірят зі шкарпеток. Повірте! З гудзиками є де розвернутися.
10 непотрібна річ – це все те, що не увійшло до попередніх пунктів. Кожна непотрібна річ стане чудовим аксесуаром у будь-якій фотосесії. А ваше завдання - правильно використати наявний реквізит. Ми ж навчимо вас правильно фотографувати!
Позбудьтесь непотрібних речей!!!
 В бібліотеці кожної останньої неділі місяця проходять засідання-зустрічі фотоклубу «Фотограф», під час відкриттів фотовиставок імениті гості проводять майстер-класи з фотографії, де кожен бажаючий може навчитися правильно фотографувати. А також різні майстер-класи з технік декоративно-ужиткового мистецтва. Приходьте і ми підкажемо вам як використати ваші непотрібні речі. Ну а якщо і в нас ви не знайдете  їм застосування, тоді вже точно зі спокійним сумлінням можете їх викинути!

Відділ соціокультурної діяльності


Немає коментарів:

Дописати коментар