середа, 2 жовтня 2024 р.

Новий Захід. Українська мрія

    Україна – країна величезних можливостей та талантів, невід’ємна частина єдиної Європи. Головний орієнтир України майбутнього – свобода, особиста, громадська та економічна. Книга відомого економіста: Романчук Ярослав. Новий Захід. Українська мрія / Я. Романчук. – Харків : Вид-во «Літера Нова», 2023. – 671 с.  містить докладний план, як перетворити Україну на процвітаючу та успішну країну, а звичайних українців зробити багатими та щасливими. 
    Автор пропонує свою інноваційну модель економічного розвитку для України. В її фундаменті – теорія підприємницького зростання (Австрійська економічна школа), висновки численних наукових досліджень, емпіричні дані, накопичені за понад 30 років щодо таких явищ, як «економічна свобода», «приватна власність», «конкурентоспроможність» і «соціальний прогрес». 
   «Новий Захід. Українська мрія» – перша книга у новітній історії України, яка докладно пояснює, якими мають бути економічні реформи в нашій країні.
    З книгою можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.
Підготувала
 Вікторія Одєгналова, 
головна бібліотекарка відділу документів 
з економічних, технічних та природничих наук 

Немає коментарів:

Дописати коментар