понеділок, 23 грудня 2019 р.

Зверніть увагу на книгу!

Оксана Скляренко «Мій маленький принц.Уроки щасливого в’язання спицями: від вінтажних до модних зразків узорів».

Щасливе в’язання — це відчуття добрих і теплих емоцій, коли ти плетеш і можеш зробити речі своїми руками для себе, своїх рідних, друзів. У час, коли багато чого продається і купується, плетені власноруч іграшки, одяг, прикраси стають унікальною цінністю, бо важливим є момент, коли ти береш до рук спиці і клубок ниток того кольору, який тобі до вподоби, і занурюєшся у миті творчості! Даруєш частинку своєї душі! Важливо те, що саме ти наповнюєш цей різноманітний на емоції світ відчуттям щастя від процесу плетіння!
  З книгою Оксани Скляренко «Мій маленький принц. Уроки щасливого в’язання спицями: від вінтажних до модних зразків узорів» є чудова можливість розширити уявлення про світ в’язання. У виданні подано цікаві історичні відомості та описана техніка в’язання спицями, оригінальні схеми узорів, які супроводжуються фотоілюстраціями. Продемонстровано схеми узорів 1867 року. Описано терапевтичний ефект від в’язання спицями.
   Книга-посібник має практичний характер і буде корисна як початківця, так і тим, хто володіє цим мистецтвом рукоділля професійно.
Якщо вас зацікавило видання, звертайтесь до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук. До речі, свою книгу Оксана Скляренко подарувала відділу з дарчим надписом.

Вікторія Одєгналова,
головний бібліотекар відділу документів
з економічних, технічних та природничих наук.

Немає коментарів:

Дописати коментар