четвер, 12 вересня 2019 р.

Ед Кетмелл «Корпорація творців. Як подолати приховані загрози,що вбивають справжнє натхнення»

   Як об'єднати менеджмент та творчість? Які шляхи та методи забезпечать комфортну атмосферу для натхнення та свободи фантазії в компанії творчих людей і одночасно змусить дотримуватися встановлених термінів та запланованого бюджету? Що гарантує випуск кращої в галузі продукції,  що буде приносити власнику компанії стабільний прибуток? Ед Кетмелл, президент найуспішнішого анімаційного стартапу в світі, який змінив уявлення людства про комп’ютерну  графіку в мультиплікації, в книзі «Корпорація творців» ділиться своїм досвідом у формуванні і управлінні  командою  Pixar у співпраці з геніями менеджменту та фінансів -  Стівом Джобсом і Джоном Лассетером. Вони  побудували структуру, яка має всі шанси пережити своїх творців і, можливо, не зіткнеться з труднощами, що спіткали компанію Disney, в якій настали важкі часи після відходу з життя її засновника та керівника.
   Книга зацікавить не тільки усіх шанувальників фільмів компанії Pixar, а й тих, хто бажає створити успішний  бізнес-проект. З неї можна дізнатися, як народжувалися  мультиплікаційні шедеври, поринути в  таємниці організаційних та виробничих процесів. Однією  зі складових успіху продукції своєї компанії Ед Кетмелл вважає дотримання принципу достовірності, оскільки для створення практично кожного фільму групу розробників відправляли у відрядження до країни, де будуть відбуватися основні події майбутнього мультфільму. Для покращення сцен в повнометражному мультфільмі «Рататуй» вони побували на кухні п'ятизіркового ресторану в Парижі, щоб створити достовірну історію «Хоробре серце», вони вивчали шотландські замки, для «Вгору» - побували в Перу і побачили гори, які стали однією з візитівок фільму.
Вас обов’язково зацікавить книга, яка навчить організувати творчу діяльність, результатами якої стануть не тільки високі прибутки, а також креативні, чудернацькі та захоплюючі анімації.

 Юлія Олейніченко, бібліотекар відділу 
 документів з економічних, технічних та природничих наук.

Немає коментарів:

Дописати коментар