пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

«Сузір’я симпатій або Швидке знайомство»


           14 лютого в обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського пройшла святкова програма, присвячена Дню святого Валентина. Частиною програми стало «Сузір’я симпатій, або Швидке знайомство», яке провели й організували працівники відділу соціокультурної діяльності. Вперше експрес-знайомство було проведено у Беверлі Хіллз в 1998 році, і відтоді є дуже популярним не тільки в США і Європі, але уже й в Україні. Тож і в Кіровограді знайшлося чимало бажаючих взяти участь у такому заході, телефонували самотні люди від 17 до 57 років. Врешті були відібрані учасники, яким у середньому 23 роки. Зареєстровані дівчата та хлопці зайняли свої місця у зручній залі і знайомство розпочалось.        
          Кожна пара мала всього 3 хвилини на спілкування, кожен розповідав про себе все, що вважав за потрібне, а потім лунав дзвіночок, і кожен хлопець підсідав за столик до іншої дівчини, де на знайомство теж давалося 3 хвилини. Таким чином, всього за півгодини всі хлопці та дівчата перезнайомились між собою. Опісля у карті симпатій кожен учасник відмітив одну людину, що припала йому до душі. Під час обробки даних всі учасники мали змогу попити чай з цукерками та вільно поспілкуватися. Врешті виявилося, що співпали 2 пари, які отримали заохочувальні призи та розіграли між собою головний подарунок – романтичну вечерю в молодіжній кав’ярні.
Звісно, такі знайомства ні до чого не зобов’язують ні дівчат, ні хлопців, а багато учасників знайшли гарних друзів. У наш швидкоплинний вік так мало часу на спілкування, але ми живі люди і потребуємо єднання один з одним.
          Розуміючи сучасні тенденції, працівники бібліотеки докладають максимум зусиль до того, щоб молодь нашого міста мала змогу спілкуватися між собою та комфортно проводити дозвілля. 

 Оксана Федоренко, 
бібліотекар відділу соціокультурної діяльності

Немає коментарів:

Дописати коментар